fbpx
Instagram
Instagram did not return a 200.
Image Alt

Communicatie-uiting

Magazine en programmaboekje
Lijn

Communicatiebureau Attacom in Tilburg specialiseert zich in jongerencommunicatie. In opdracht van hun hebben we verschillende communicatie-uitingen mogen ontwerpen voor het Mondial College, locatie de Meeuwse Acker in Nijmegen. 

 

Magazine

Het magazine geeft ouders en leerlingen een kijkje in de school. Je proeft de sfeer en leest verhalen en interviews van leerlingen en docenten. Het werd uitgedeeld op de open dag van de school.

 

Het magazine is een onderdeel van een campagne, dat laat zien wat de school allemaal te bieden heeft. Door middel van een magazine neem jij je publiek op een visuele manier mee in jouw verhaal. Het is makkelijk te lezen, toegankelijk voor jong en oud en het verhaal blijft goed hangen door het gebruik van beeld, quotes, pakkende teksten en grafische elementen.

 

Programmaboekje

Het programmaboekje dat wij mochten ontwerpen zorgt voor duidelijkheid. Tijdens de open dag is het druk met bezoekers die nog nooit in deze school zijn geweest. Met het programmaboekje en de bijbehorende plattegrond zorg je ervoor dat het voor de bezoeker meteen duidelijk is waar die moet zijn en wat die kan doen.

 

Wil jij jouw verhaal versterken door middel van een communicatie-uiting? Laat het ons weten! We denken graag met je mee en kijken samen naar de best passende oplossing voor jouw verhaal.

Opdrachtgever: