Rond, vriendelijk, strak of zakelijk?

We vertalen jouw visie naar de juiste vorm. Deze vorm is minstens zo belangrijk als het verhaal. De vorm ondersteunt en versterkt het verhaal en maakt het inzichtelijk voor een groot publiek.

Vorm bepalen

Als ondernemer start je vaak met het bedenken van een bedrijfsnaam en het ontwikkelen van een logo. Maar bij een sterkte merkidentiteit komt nog veel meer kijken. Met een logo alleen ben je er nog niet!

Wij willen dat jouw visie doorstraalt in al je uitingen. Hierdoor ben jij zichtbaar bij je doelgroep, trek je de medewerkers aan die echt bij jou passen en val je op tussen al die concurrenten.

Tijd om jouw bedrijf op een podium te zetten!

Jouw merk staat als een huis

Wanneer de kaders van jouw merk zijn bepaald is het tijd voor de ‘buitenkant’ van jouw huis/merk. Dit is hetgeen wat de buitenwereld gaat zien als ze met jouw merk in aanraking komen.¬†

Alle keuzes hebben invloed op hoe anderen jouw merk ervaren. De uitstraling van je merk moet aansluiten op de behoefte en de voorkeuren van jouw ideale klant. Deze moet zich aangetrokken voelen, zich kunnen identificeren en zich willen verbinden aan jouw merk. Door het consistente gebruik van de huisstijl in alle uitingen maak je een merk sterk en herkenbaar.

Wij zorgen voor een creatieve basis: een huisstijl die overal op doorgevoerd kan worden, welke uiting je ook maar wenst!

Vanaf nu kan niemand meer om jou heen!