Het scherpste ontwerpbureau van Den Bosch

Wij houden van sterke merken, blije gezichten en mooie initiatieven. We creëren sterke merken waarvan jij een lach op je gezicht krijgt.

Mirthe Cuenen

Communication designer | zakmes

Mirthe is ons zakmes: met haar open blik weet ze bij elke vraag een passende oplossing te bedenken, waarmee ze jouw merkidentiteit vertaalt naar elke gewenste uiting.

mirthe@studiomes.nl
06 27 34 52 30

Elise van Hulzen

Information designer | scheermes

Elise is ons scheermes: met haar analytische blik scheert ze alle onnodige ingewikkeldheden weg om bij de kern te komen van je verhaal en deze te vertalen naar een overzichtelijk en duidelijk beeld.

elise@studiomes.nl
06 12 15 21 85

Sammie Ruijgrok

Brand designer | stanleymes

Sammie is ons stanleymes: met haar strategische kijk en creatieve ideeën weet ze jouw bedrijfsverhaal om te zetten naar een vlijmscherpe en opvallende uitstraling.

sammie@studiomes.nl
06 28 85 01 13

PARTNERS

Leonie van Zon

Marketing strategist | santokumes

Leonie is ons santokumes: Met haar analytische kijk en helikopterview weet zij een vlijmscherpe strategie neer te zetten.

Dianne van Zon

Marketing strategist | vlindermes

Dianne is ons Vlindermes: Met haar creatieve marketingideeën en unieke aanpak maakt zij het verhaal van jouw bedrijf helder en zichtbaar.

Suzanne Snel

Content specialist | messenblok

Suzanne is ons messenblok; ze is veelzijdig, zorgt voor orde in chaos en vind voor elk contentvraagstuk een strategische oplossing.

Wij zijn
Studio MES

Een ontwerpbureau met een passie voor grafisch ontwerp. Wij zijn dol op kleur, speelse vormen en creatieve illustraties. We spatten van jouw beeldscherm af, toch?!

Het liefst helpen wij bedrijven die zich richten op duurzaamheid en innovatie. Wij helpen je met het vertalen van jouw visie naar de juiste vorm, die aansluit bij en leesbaar is voor jouw doelgroep. Zo brengen wij het verhaal tot leven en zorgen we ervoor dat je meer impact maakt!

Want elk goed initiatief verdient een podium. Zo werken we samen met jou aan een betere toekomst!

Aan de slag
met ons?

Wij geloven in de kracht van sterke merken! Een merk dat staat als een huis! En waar begin je mee als je een huis bouwt..? Juist! De fundering.. Het startpunt van ieder project. 

Want alleen met een sterke fundering, een heldere strategie en duidelijke keuzes zorg je voor het juiste beeld, maak je impact en bereik je jouw doel.

Pas als de basis staat, bouwen we het frame; de pilaren die jouw merk dragen.. We maken belangrijke keuzes. Gaan we voor rood of blauw? Wordt het modern of klassiek? Geen zorgen… wij leggen je uit wat het effect is van kleuren, vormen en lettertypes.

Met een sterk frame beginnen we met het ontwerpen van de merkidentiteit; datgene wat de buitenwereld gaat zien.

We zorgen ervoor dat je bedrijf een uitstraling krijgt waar je trots op bent, die je doelgroep raakt en waarmee jouw bedrijf groeit.

Al zin gekregen om een sterk merk te bouwen? Neem dan contact met ons op!

Debbie Heijnen

"Studio MES heeft echt ons DNA neergezet en vormgegeven. Daar hebben we zoveel profijt van: op wat voor manier communiceren we naar buiten toe? Wat voor soort diensten passen wel of niet bij ons?"

Debbie Heijnen

Formika

Ronald Scholtus

"De pragmatische aanpak viel ons op. Het merktraject heeft ons geholpen om in een korte tijd tot de gewenste huisstijl te komen."

Ronald Scholtus

JP.cars

Lucas Verhelst

“Wij hebben de samenwerking en sessies als erg prettig ervaren. Studio MES heeft een passende identiteit voor Wistor ontwikkeld zodat dit nieuwe bedrijf gelanceerd kan worden.”

Lucas Verhelst

Wistor

Laura van Opstal

“De Whitepaper valt op tussen andere Whitepapers! We creëren herkenbaarheid, doordat hij matcht met andere communicatie uitingen binnen het project. Wij zijn erg tevreden!"

Laura van Opstal

CBCI

Eefje Vercoulen

"Door de heldere en speelse stijl, kan de informatie makkelijker opgenomen worden en kunnen we meer mensen informeren over dit project!"

Eefje Vercoulen

Trimbos Instituut

Ronéll Rosier

"Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Studio MES. Het logo en de huisstijl, die ze voor ons hebben ontworpen voldeden precies aan onze wensen. Wij raden een samenwerking met studio MES ten zeerste aan!"

Ronéll Rosier

Flourish/Bedrijfseigenaar

Onze
Opdrachtgevers

Avans Hogeschool
NTR
Trimbos instituut
Van Wijnen
CBCI
Würth
Perfetti van Melle
JP.cars
Vlaamse Confederatie Bouw
Topparken
Yanga
Gemeente Altena