Het scherpste ontwerpbureau van Den Bosch

Wij houden van sterke merken, blije gezichten en mooie initiatieven. We creëren sterke merken waarvan jij een lach op je gezicht krijgt.

Mirthe Cuenen

Ontwerper & zakmes

Mirthe is ons zakmes; ze is van alle markten thuis, bezit meerdere tools en vindt bij elke vraag een passende oplossing.

mirthe@studiomes.nl
06 27 34 52 30

Elise van Hulzen

Ontwerper & scheermes

Elise is ons scheermes; ze werkt secuur, haarfijn en gestructureerd, waardoor de boel overzichtelijk en netjes blijft.

elise@studiomes.nl
06 12 15 21 85

Sammie Ruijgrok

Ontwerper & stanleymes

Sammie is ons stanleymes; de hoeveelheid mesjes die zij bezit, staan gelijk aan al haar creatieve uitspattingen en ideeën.

sammie@studiomes.nl
06 28 85 01 13

Frances van den Luitgaarden

Ontwerper & fileermes

Frances is ons fileermes; soepel en flexibel, met extra precisie en finesse in de uitwerking.

frances@studiomes.nl

Melanie van Falier

Stagiaire & messenblok

Melanie is ons messenblok; ze is veelzijdig, zorgt voor orde in chaos en vind voor elk ontwerpprobleem een praktische oplossing.

melanie@studiomes.nl

Fleur van der Pasch

Stagiaire & officemes

Fleur is ons officemes; ze wordt ingezet voor allerlei snijtoepassingen en tackelt fijne en precieze snijklussen, ze heeft veel geduld en oog voor detail.

fleur@studiomes.nl

Wij zijn
Studio MES

Een ontwerpbureau met een passie voor grafisch ontwerp. Wij zijn dol op kleur, speelse vormen en creatieve illustraties. We spatten van jouw beeldscherm af, toch?!

Het liefst helpen wij bedrijven die zich richten op duurzaamheid en innovatie. Wij helpen je met het vertalen van jouw visie naar de juiste vorm, die aansluit bij en leesbaar is voor jouw doelgroep. Zo brengen wij het verhaal tot leven en zorgen we ervoor dat je meer impact maakt!

Want elk goed initiatief verdient een podium. Zo werken we samen met jou aan een betere toekomst!

Aan de slag
met ons?

Wij geloven in de kracht van sterke merken! Een merk dat staat als een huis! En waar begin je mee als je een huis bouwt..? Juist! De fundering.. Het startpunt van ieder project. 

Want alleen met een sterke fundering, een heldere strategie en duidelijke keuzes zorg je voor het juiste beeld, maak je impact en bereik je jouw doel.

Pas als de basis staat, bouwen we het frame; de pilaren die jouw merk dragen.. We maken belangrijke keuzes. Gaan we voor rood of blauw? Wordt het modern of klassiek? Geen zorgen… wij leggen je uit wat het effect is van kleuren, vormen en lettertypes.

Met een sterk frame beginnen we met het ontwerpen van de merkidentiteit; datgene wat de buitenwereld gaat zien.

We zorgen ervoor dat je bedrijf een uitstraling krijgt waar je trots op bent, die je doelgroep raakt en waarmee jouw bedrijf groeit.

Al zin gekregen om een sterk merk te bouwen? Neem dan contact met ons op!

Sandra in ’t Groen

"Ik heb vanuit verschillende projecten vragen bij Studio MES neergelegd. Mijn ervaring is telkens erg positief. Studio MES denkt mee, stelt goede vragen, is erg flexibel en biedt een goede prijs. Ik raad Studio MES zeker aan."

Sandra in ’t Groen

RAP voor de klas

Jaap Hermans

“Wij zijn dik tevreden over de samenwerking. Ze hebben onder andere een vernieuwde website voor ons ontworpen, welke er nu overzichtelijk en professioneel uitziet.”

Jaap Hermans

Hermans Loonbedrijf

Laura van Opstal

“De Whitepaper valt op tussen andere Whitepapers! We creëren herkenbaarheid, doordat hij matcht met andere communicatie uitingen binnen het project. Wij zijn erg tevreden!"

Laura van Opstal

CBCI

Eefje Vercoulen

"Door de heldere en speelse stijl, kan de informatie makkelijker opgenomen worden en kunnen we meer mensen informeren over dit project!"

Eefje Vercoulen

Trimbos Instituut

Maarten Oude Rikmanspoel

"Tijdens de sessies in het traject, werd ik stevig aan de tand gevoeld. En met dank. Want daardoor werd er nog focus aangebracht, bovenop het creëren van een top naam, logo en huisstijl."

Maarten Oude Rikmanspoel

CalmCode/Bedrijfseigenaar

Onze
Opdrachtgevers

Avans Hogeschool
NTR
Trimbos instituut
Van Wijnen
CBCI
Würth
Perfetti van Melle
JP.cars
Vlaamse Confederatie Bouw
Topparken
Yanga
Groeivoer