Opvallen en impact maken!

Alleen met een echt sterke fundering, een heldere strategie en duidelijke keuzes zorg je voor een passend beeld, maak je impact en bereik je jouw doel.

De diepte
in duiken

Eerst bepalen en dan pas vertalen. Want wat maakt jouw organisatie uniek? Wie moet zich aangesproken voelen en hoe ga jij echt impact maken? Daar gaan we samen naar kijken.

Wij geloven in de kracht van een sterk merk: eentje die staat als een huis! En net zoals bij het bouwen van een huis, starten wij ook met het bouwen van de fundering. Want alleen met een echt sterke fundering, heldere strategie en duidelijke keuzes zorg je voor een sterk merk!

Richting
bepalen

Wat gaat het design worden? Welke waarden moeten er overgebracht worden en hoe zorg je ervoor dat je opvalt tussen je concurrenten? Dat bepalen we door de juiste richting te kiezen.

We geven jouw merk een eigen gezicht: een eigen design en uitstraling die naadloos aansluit op jouw kernwaarden, je doelgroep en je missie en visie. Daarom bepalen we de visuele kaders waar jouw identiteit uit zal ontstaan.

De visie
vertalen

We vertalen jouw visie naar de juiste vorm. Deze vorm is minstens zo belangrijk als het verhaal. De vorm versterkt en ondersteunt je verhaal en maakt het verhaal inzichtelijk voor een groot publiek.

Als ondernemer start je vaak met het bedenken van een bedrijfsnaam en het ontwikkelen van een logo. Maar bij een sterkte merkidentiteit komt nog veel meer kijken. Met een logo alleen ben je er nog niet!

Bekijk hier onze werkwijze!

Debbie Heijnen

"Studio MES heeft echt ons DNA neergezet en vormgegeven. Daar hebben we zoveel profijt van: op wat voor manier communiceren we naar buiten toe? Wat voor soort diensten passen wel of niet bij ons?"

Debbie Heijnen

Formika

Ronald Scholtus

"De pragmatische aanpak viel ons op. Het merktraject heeft ons geholpen om in een korte tijd tot de gewenste huisstijl te komen."

Ronald Scholtus

JP.cars

Lucas Verhelst

“Wij hebben de samenwerking en sessies als erg prettig ervaren. Studio MES heeft een passende identiteit voor Wistor ontwikkeld zodat dit nieuwe bedrijf gelanceerd kan worden.”

Lucas Verhelst

Wistor

Laura van Opstal

“De Whitepaper valt op tussen andere Whitepapers! We creëren herkenbaarheid, doordat hij matcht met andere communicatie uitingen binnen het project. Wij zijn erg tevreden!"

Laura van Opstal

CBCI

Eefje Vercoulen

"Door de heldere en speelse stijl, kan de informatie makkelijker opgenomen worden en kunnen we meer mensen informeren over dit project!"

Eefje Vercoulen

Trimbos Instituut

Ronéll Rosier

"Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Studio MES. Het logo en de huisstijl, die ze voor ons hebben ontworpen voldeden precies aan onze wensen. Wij raden een samenwerking met studio MES ten zeerste aan!"

Ronéll Rosier

Flourish/Bedrijfseigenaar

Onze
Opdrachtgevers

Avans Hogeschool
NTR
Trimbos instituut
Van Wijnen
CBCI
Würth
Perfetti van Melle
JP.cars
Vlaamse Confederatie Bouw
Topparken
Yanga
Gemeente Altena