Opvallen en impact maken!

Alleen met een echt sterke fundering, een heldere strategie en duidelijke keuzes zorg je voor een passend beeld, maak je impact en bereik je jouw doel.

De diepte
in duiken

Eerst bepalen en dan pas vertalen. Want wat maakt jouw organisatie uniek? Wie moet zich aangesproken voelen en hoe ga jij echt impact maken? Daar gaan we samen naar kijken.

Wij geloven in de kracht van een sterk merk: eentje die staat als een huis! En net zoals bij het bouwen van een huis, starten wij ook met het bouwen van de fundering. Want alleen met een echt sterke fundering, heldere strategie en duidelijke keuzes zorg je voor een sterk merk!

Richting
bepalen

Wat gaat het design worden? Welke waarden moeten er overgebracht worden en hoe zorg je ervoor dat je opvalt tussen je concurrenten? Dat bepalen we door de juiste richting te kiezen.

We geven jouw merk een eigen gezicht: een eigen design en uitstraling die naadloos aansluit op jouw kernwaarden, je doelgroep en je missie en visie. Daarom bepalen we de visuele kaders waar jouw identiteit uit zal ontstaan.

De visie
vertalen

We vertalen jouw visie naar de juiste vorm. Deze vorm is minstens zo belangrijk als het verhaal. De vorm versterkt en ondersteunt je verhaal en maakt het verhaal inzichtelijk voor een groot publiek.

Als ondernemer start je vaak met het bedenken van een bedrijfsnaam en het ontwikkelen van een logo. Maar bij een sterkte merkidentiteit komt nog veel meer kijken. Met een logo alleen ben je er nog niet!

Bekijk hier onze werkwijze!

Sandra in ’t Groen

"Ik heb vanuit verschillende projecten vragen bij Studio MES neergelegd. Mijn ervaring is telkens erg positief. Studio MES denkt mee, stelt goede vragen, is erg flexibel en biedt een goede prijs. Ik raad Studio MES zeker aan."

Sandra in ’t Groen

RAP voor de klas

Jaap Hermans

“Wij zijn dik tevreden over de samenwerking. Ze hebben onder andere een vernieuwde website voor ons ontworpen, welke er nu overzichtelijk en professioneel uitziet.”

Jaap Hermans

Hermans Loonbedrijf

Laura van Opstal

“De Whitepaper valt op tussen andere Whitepapers! We creëren herkenbaarheid, doordat hij matcht met andere communicatie uitingen binnen het project. Wij zijn erg tevreden!"

Laura van Opstal

CBCI

Eefje Vercoulen

"Door de heldere en speelse stijl, kan de informatie makkelijker opgenomen worden en kunnen we meer mensen informeren over dit project!"

Eefje Vercoulen

Trimbos Instituut

Maarten Oude Rikmanspoel

"Tijdens de sessies in het traject, werd ik stevig aan de tand gevoeld. En met dank. Want daardoor werd er nog focus aangebracht, bovenop het creëren van een top naam, logo en huisstijl."

Maarten Oude Rikmanspoel

CalmCode/Bedrijfseigenaar

Onze
Opdrachtgevers

Avans Hogeschool
NTR
Trimbos instituut
Van Wijnen
CBCI
Würth
Perfetti van Melle
JP.cars
Vlaamse Confederatie Bouw
Topparken
Yanga
Groeivoer