Opvallen en impact maken!

Alleen met een echt sterke fundering, een heldere strategie en duidelijke keuzes zorg je voor een passend beeld, maak je impact en bereik je jouw doel.

De diepte
in duiken

Eerst bepalen en dan pas vertalen. Want wat maakt jouw organisatie uniek? Wie moet zich aangesproken voelen en hoe ga jij echt impact maken? Daar gaan we samen naar kijken.

Wij geloven in de kracht van een sterk merk: eentje die staat als een huis! En net zoals bij het bouwen van een huis, starten wij ook met het bouwen van de fundering. Want alleen met een echt sterke fundering, heldere strategie en duidelijke keuzes zorg je voor een sterk merk!

Richting
bepalen

Wat gaat het design worden? Welke waarden moeten er overgebracht worden en hoe zorg je ervoor dat je opvalt tussen je concurrenten? Dat bepalen we door de juiste richting te kiezen.

We geven jouw merk een eigen gezicht: een eigen design en uitstraling die naadloos aansluit op jouw kernwaarden, je doelgroep en je missie en visie. Daarom bepalen we de visuele kaders waar jouw identiteit uit zal ontstaan.

De visie
vertalen

We vertalen jouw visie naar de juiste vorm. Deze vorm is minstens zo belangrijk als het verhaal. De vorm versterkt en ondersteunt je verhaal en maakt het verhaal inzichtelijk voor een groot publiek.

Als ondernemer start je vaak met het bedenken van een bedrijfsnaam en het ontwikkelen van een logo. Maar bij een sterkte merkidentiteit komt nog veel meer kijken. Met een logo alleen ben je er nog niet!

Sandra in ’t Groen

"Ik heb vanuit verschillende projecten al vragen bij Studio MES neergelegd. Mijn ervaring is telkens erg positief. Studio MES denkt mee, stelt goede vragen, is erg flexibel en biedt een goede prijs. Voor het project RAP voor de klas hebben zij een origineel logo ontworpen met een concept dat goed aansluit op de kernwaarden van RAP. Ik raad Studio MES zeker aan."

Sandra in ’t Groen

RAP voor de klas

Jaap Hermans

“Wij zijn dik tevreden over de samenwerking met Studio MES. Ze hebben onder andere een vernieuwde website voor ons ontworpen, welke er nu overzichtelijk en professioneel uitziet.”

Jaap Hermans

Hermans Loonbedrijf

Laura van Opstal

“De Whitepaper die wij hebben laten ontwerpen bij Studio MES levert echt meerwaarde; hij valt op tussen alle andere Whitepapers. Doordat de vormgeving matcht met andere communicatie uitingen binnen het project, creëer je herkenbaarheid. Wij zijn erg tevreden.”

Laura van Opstal

CBCI

Eefje Vercoulen

"De infographic die Studio MES heeft ontworpen is een goede toevoeging op ons onderzoeksrapport. Het is een mooie, heldere en speelse infographic geworden, waardoor de informatie makkelijker opgenomen kan worden en we meer mensen kunnen informeren over het IJslandse preventiemodel."

Eefje Vercoulen

Trimbos Instituut

Maarten Oude Rikmanspoel

"Voor CalmCode wilde ik graag een logo en huisstijl met een serieuze uitstraling, maar niet te formeel. De oplossing kwam in de vorm van drie creatieve dames! Tijdens de sessies om kennis te maken en het bedrijf te doorgronden, werd ik stevig aan de tand gevoeld. En met dank. Want daardoor werden er nog 1 à 2 extra stapjes qua focus aangebracht, bovenop het creëren van een top logo en huisstijl."

Maarten Oude Rikmanspoel

CalmCode/Bedrijfseigenaar

Onze
Opdrachtgevers

Avans Hogeschool
NTR
Trimbos instituut
Van Wijnen
CBCI
Würth
Perfetti van Melle
MBO Connect
Hermans
Topparken
Sition
Groeivoer